Mijn favorieten

Online Bieden

Goed nieuws! Uw woning verkopen zonder kosten...

De Passende Woning Makelaardij pakt het anders aan!

Veil uw woning en verhoog uw opbrengst! Klik hier voor de deelnemende woningen en breng uw bod uit! 

Veilingfee
Wij hanteren geen courtage die afhankelijk is van de opbrengst. De koper betaalt de veilingkosten aan de verkoper. Deze kosten maken formeel deel uit van de koopsom en kan daarom door de koper meegenomen worden in de hypotheek. 

Vaste notaris
Wij werken met een vaste notaris. Deze controleert of wij de resultaten van de door ons georganiseerde veilingen goed hebben afgehandeld. De projectnotaris kijkt mee tijdens de lopende veilingen. Aan het eind van het traject wordt er door de notaris op toegezien dat de geldstromen goed worden verwerkt. Ook wordt de overdracht van de verkochte woningen standaard door onze vaste notaris begeleid.   

Geen opstartkosten
Met dit verkoopsysteem hanteren wij geen opstartkosten. Als een woning via de veiling succesvol wordt verkocht, maken de opstartkosten onderdeel uit van de veilingkosten die de koper aan verkoper betaalt. Hiermee heeft u uw woning op dat moment feitelijk gratis verkocht.    

Als een eerste veiling niet tot succesvolle verkoop leidt, is het mogelijk om een tweede of daaropvolgende veiling te organiseren. 

Als een woning na drie maanden via de veiling niet succesvol wordt verkocht, worden de kosten voor presentatie van de eerste veiling in rekening gebracht. Deze presentatiekosten bedragen € 750,--. Daarna gaan we vol frisse moed verder op de gebruikelijke manier.

Presentatie
Voor elke aangeboden woning wordt een uitgebreide presentatie gemaakt. Deze presentatie bestaat uit een professionele fotoreportage, 360 graden foto's, inmeting inclusief plattegronden en een wervende aanbiedingstekst. De aanbieding wordt gepresenteerd op Funda.nl en op depassendewoning.nl. Ook wordt van elke woning een Facebookcampagne gestart. 

Controle
Wij controleren lopende veilingen. Het is in het belang van verkoper en koper dat biedingen zuiver worden uitgevoerd. Blijkt bij controle dat er oneigenlijk geboden wordt dan staat het ons vrij om deze deelnemers van deze veiling te verwijderen. Daarmee weet u zeker dat er geen onzinbiedingen worden uitgebracht.

Heeft u vragen of wilt u graag in gesprek met één van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0525 - 63 10 54 of per e-mail via info@depassendewoning.nl.

Liever een persoonlijk gesprek aan tafel? Daar gaat onze voorkeur zeker naar uit. Wij komen graag bij u thuis om uw situtie nader te bespreken!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring