Mijn favorieten

Stille verkoop


Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing. Via onze stille verkoopkanalen tasten wij doelgericht de markt af op zoek naar een koper voor uw woning. Middels ons uitgebreide zoek- & matchsysteem gaan wij binnen onze woningzoekers op zoek naar een geschikte koper voor uw woning. 

Net als bij een normale verkoop wordt uw woning door onze makelaar geïnspecteerd en opgenomen. De fotograaf maakt een mooie fotoreportage en plattegronden. Met de ontvangen gegevens zal een woningdossier worden opgesteld. Samen met de brochure vormt dit de basis voor de verkoop.

Uw woning wordt niet online gepresenteerd en zal ook niet van advertenties worden voorzien. De brochure zal enkel aan geïnteresseerden worden overhandigd als naslagwerk.

Indien de stille verkoop niet het gewenste effect heeft, kunnen wij middels de verzamelde gegevens makkelijk overschakelen naar de actieve verkoop. Meer weten over de stille verkoop? Neem contact met ons op.

1. Fors uitgebouwde vrijstaande woning met nieuwe houten garage/schuur in het buitengebied van Wezep. 
Deze woning is gebouwd in 1959 en staat op een perceel van 2.530 m². In de loop van de tijd is het geheel fors verbouwd en uitgebouwd. Daardoor is een fraaie tuinkamer ontstaan met een prachtig uitzicht over de weilanden. 

Oplevering bij voorkeur medio 2020
Vraagprijs € 550.000,00 k.k.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring