Mijn favorieten

Stille verkoop


Geen haast om te verkopen of wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is uw woning via stille verkoop verkopen een ideale oplossing. Via onze stille verkoopkanalen tasten wij doelgericht de markt af op zoek naar een koper voor uw woning. Middels ons uitgebreide zoek- & matchsysteem gaan wij binnen onze woningzoekers op zoek naar een geschikte koper voor uw woning. 

Net als bij een normale verkoop wordt uw woning door onze makelaar geïnspecteerd en opgenomen. De fotograaf maakt een mooie fotoreportage en plattegronden. Met de ontvangen gegevens zal een woningdossier worden opgesteld. Samen met de brochure vormt dit de basis voor de verkoop.

Uw woning wordt niet online gepresenteerd en zal ook niet van advertenties worden voorzien. De brochure zal enkel aan geïnteresseerden worden overhandigd als naslagwerk.

Indien de stille verkoop niet het gewenste effect heeft, kunnen wij middels de verzamelde gegevens makkelijk overschakelen naar de actieve verkoop. Meer weten over de stille verkoop? Neem contact met ons op.

1. Helft van dubbele woning met vrijstaande stenen garage in Wezep-Noord
Deze woning is gebouwd in 2007 en staat op een perceel van 314 m². Het unieke van deze woning is de ligging op de hoek waardoor een royale tuin om de woning ligt. De garage staat heel praktisch achter op het perceel en is goed bereikbaar. 

Oplevering bij voorkeur medio 2020
Vraagprijs € 389.000,00 k.k.

2. Uitgebouwde helft van dubbele woning met aangebouwde bijkeuken en stenen garage aan de rand van Oldebroek.
Deze woning is opvallend breed en heeft een fantastische tuin. Daar staat ook een volledig geïsoleerd tuinhuis. 

Oplevering bij voorkeur medio 2020
Vraagprijs € 375.000,00 k.k.

3. Keurige helft van dubbele woning met vrijstaande stenen garage aan de Boterakkers in Wezep.
Deze woning staat aan een rustige straat op een kavel van ca. 298 m². 

Oplevering ca. 07/08-2020
Vraagprijs € 339.500,00 k.k.