Mijn favorieten

Uw huis verkopen via De Passende Woning

Voorbereiding
De makelaar komt bij u thuis om met u en uw woning kennis te maken. De makelaar maakt door middel van een zogenaamd opnameformulier aantekeningen van uw woning en bespreekt met u het verdere traject, uw verwachtingen/wensen, de verwachte opbrengst en de te hanteren vraagprijs.

Voordat de woning openbaar in de verkoop komt, gaan wij aan de slag met vooronderzoek. Zo zullen wij kadastraal onderzoek verrichten, opvraag doen naar het bestemmingsplan en indien nodig onderzoek doen naar de milieutechnische aspecten.

De kennis en ervaring van De Passende Woning kunt u naar eigen goeddunken inschakelen. Zo kunt u van onze diensten op het hele traject van de koop gebruik maken, maar u kunt ons ook alleen een deelopdracht geven. Daartoe staan een aantal mogelijkheden voor u open. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons kantoor op 0525 63 10 54 of via email info@depassendewoning.nl

Uw woning en internet
Uw woning zal niet alleen op onze eigen site geplaatst worden, maar tevens op Funda.nl en Pararius.nl.

Er zullen meerdere sites de informatie (gedeeltelijk) overnemen, dit gaat echter buiten ons kantoor om. Helaas kunnen wij niet al deze sites bijhouden, maar mocht het blijken dat zij foutieve informatie plaatsen, neemt u dan a.u.b. contact met ons op.

Kennismaking met uw huis
De markt leert uw woning kennen middels tal van promotieactiviteiten, zoals via de genoemde internetsites, onze full color brochure (op papier en digitaal), etalagepresentatie bij ons kantoor en -in overleg- ons "te koop" bord.