Mijn favorieten

Ons kantoor

De Passende Woning Makelaardij is een NVM kantoor dat volop in beweging is. En dat moet ook. In deze ingewikkelde woningmarkt is het een voortdurende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en evenwichten. Gelukkig worden we daarbij ondersteund door een groot aantal hulpmiddelen waarbij de belangrijkste plaats wordt ingenomen door de sociale media. 


Funda is sinds jaar en dag het meest bekend bij het grootste deel van de Nederlandse bevolking en voor het NVM makelaarskantoor niet meer weg te denken. Alle hulpmiddelen zijn nutteloos als er niet een goed team paraat staat om al die instrumenten op de juiste wijze te bedienen. De Passende Woning heeft wat dit betreft buitengewoon veel te danken aan het vaste team dat altijd voor u klaarstaat. We proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen en omstandigheden van de klant, die altijd centraal staat. Centrale positie van u als klant is noodzakelijk om tot het beste resultaat te komen. Het verkopen en aankopen van een woning is immers een kwestie van wederzijds vertrouwen. Het zijn belangrijke stappen die genomen moeten worden.

Wij staan voor u klaar en dat doen we inmiddels in Oldebroek en omgeving al meer dan 25 jaar. De ontwikkeling van onze dienstverlening heeft dus niet stilgestaan, dat blijkt iedere dag weer uit de waardering van onze diensten en de groei van ons aanbod.

Het blijft dus een feit; 'steeds méér mensen vinden De Passende Woning…'

Veel plezier bij het bezoeken van onze site!

De Passende Woning Makelaardij

Kantoor Vestiging De Passende Woning Makelaardij

Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 111 A
8096 BE Oldebroek
KvK nummer: 08073720
BTW nummer: NL 8171.46.234.B01

Routeplanner